okładka

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem : podręcznik dla technikum. [Cz. 2]

Flis, Krystyna, Procner, Aleksandra, Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Rok wydania: 1993

Technologia żywności, Żywność towaroznawstwo., Żywność technologia podręcznik dla szkół zawodowych., Żywność towaroznawstwo podręcznik dla szkół zawodowych., Podręczniki dla szkół zawodowych

dostępne:

1 z 1

Autor
Flis, Krystyna
Procner, Aleksandra
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Tytuł
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem : podręcznik dla technikum. [Cz. 2]
ISBN
83-02-02862-2 (cz. 2)
83-02-03170-4 (całość)
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Rok wydania
1993
Numer wydania
Wyd. 5.
Objętość
295, [1] s. :
Rozmiary
20 cm.
UKD
664+63]::620.2:641.5.024.3/.4(075.3)
664.017:641/642](075.3.053.7)
Informacje dodatkowe
Cz. 1 ogł. pod hasłem : Procner Aleksandra.
Aut. cz. 1: Aleksandra Procner. Na okł. podtyt.: dla technikum.
Bibliogr. s. [296]. Bibliogr. s. [296].
Bibliogr. s. [296].
Dla kl. 2 technikum, zawód - technik żywienia, specjalność - technologia i organizacja żywienia.
Podręcznik dla technikum.
Cz. 1 poz. 5505/91
Cz. 1 poz. 17985/2004.
Hasła przedmiotowe
Technologia żywności
Żywność towaroznawstwo.
Żywność technologia podręcznik dla szkół zawodowych.
Żywność towaroznawstwo podręcznik dla szkół zawodowych.
Podręczniki dla szkół zawodowych
020
%a 8302028622
020
%a 8302031704
080
%a 664+63]::620.2:641.5.024.3/.4(075.3)
080
%a 664.017:641/642](075.3.053.7)
100
%a Flis, Krystyna
245
%a Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem : %b podręcznik dla technikum. %n [Cz. 2] /
250
%a Wyd. 5.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, %c 1993 %e (Łódź :%e (Łódź : %f DO).%f DO).
300
%a 295, [1] s. : %b rys. ;%b rys. ;%b rys., tab., wykr. ; %c 20 cm.
500
%a Cz. 1 ogł. pod hasłem : Procner Aleksandra.
500
%a Aut. cz. 1: Aleksandra Procner. Na okł. podtyt.: dla technikum.
504
%a Bibliogr. s. [296].%a Bibliogr. s. [296].
504
%a Bibliogr. s. [296].
521
%a Dla kl. 2 technikum, zawód - technik żywienia, specjalność - technologia i organizacja żywienia.
521
%a Podręcznik dla technikum.
580
%a Cz. 1 poz. 5505/91
580
%a Cz. 1 poz. 17985/2004.
650
%a Technologia żywności
650
%a Żywność %x towaroznawstwo.
650
%a Żywność %v podręcznik dla szkół zawodowych. %x technologia
650
%a Żywność %v podręcznik dla szkół zawodowych. %x towaroznawstwo
655
%a Podręczniki dla szkół zawodowych
700
%a Procner, Aleksandra
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
920
%a 83-02-02862-2 (cz. 2)
920
%a 83-02-03170-4 (całość)

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 21577
Sygnatura: 641
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane