Autor
Pijanowski, Eugeniusz
Jarczyk,Andrzej Współaut.
Dłużewski, Mieczysław Współpr.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Ogólna technologia żywności
ISBN
83-204-2889-0 : zł 42
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Numer wydania
Wyd. 8 uaktual.
Seria
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
(Podręczniki Akademickie.Przemysł Spożywczy)
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 566-567. Indeks. Bibliogr. s. 566-567. Indeks.
Hasła przedmiotowe
Technologia żywności
245
%a Ogólna technologia żywności /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 2004.
300
%a 584, [2] s. :
%b rys., tab., wykr. ;%b rys., tab., wykr. ;
%c 24 cm.
490
%a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
490
%a (Podręczniki Akademickie.Przemysł Spożywczy)
504
%a Bibliogr. s. 566-567. Indeks.%a Bibliogr. s. 566-567. Indeks.
650
%a Technologia żywności
700
%a Pijanowski, Eugeniusz
700
%a Jarczyk,Andrzej
%e Współaut.
700
%a Dłużewski, Mieczysław
%e Współpr.
700
%a Dłużewska,Anna
%e Współpr.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-2889-0 : zł 42