Autor
Gaudry, François-Régis
Pierini, Alessandra Autor
Dywan, Agnieszka Tłumaczenie
Łapiński, Paweł Tłumaczenie
Weksej, Aleksandra Tłumaczenie
Społeczny Instytut Wydawniczy Znak
ISBN
978-83-240-8349-7 (oprawa twarda) : zł 229,99
Wydawnictwo
Znak Koncept,
Objętość
463, [1] strona :
Informacje dodatkowe
Na okładce podtytuł: wszystko o kuchni włoskiej. Nazwa pierwszego autora wyróżniona typograficznie.
Bibliografia na stronie 462. Indeksy. Bibliografia na stronie 462. Indeksy.
Hasła przedmiotowe
Dziedzictwo kulinarne
Publikacja bogato ilustrowana
100
%a Gaudry, François-Régis
245
%a Italia na talerzu /
260
%a Kraków :
%b Znak Koncept,
%c 2022.
300
%a 463, [1] strona :
%b fotografie, ilustracje, mapy, portrety ;%b fotografie, ilustracje, mapy, portrety ;
%c 34 cm.
500
%a Na okładce podtytuł: wszystko o kuchni włoskiej. Nazwa pierwszego autora wyróżniona typograficznie.
504
%a Bibliografia na stronie 462. Indeksy.%a Bibliografia na stronie 462. Indeksy.
650
%a Dziedzictwo kulinarne
650
%a Produkt regionalny
650
%a Zwyczaje żywieniowe
655
%a Przepisy kulinarne
655
%a Przewodnik kulinarny
655
%a Publikacja bogato ilustrowana
700
%a Pierini, Alessandra
%e Autor
700
%a Solier, Stéphane
%e Autor
700
%a Brunetti, Ilaria
%e Autor
700
%a Dywan, Agnieszka
%e Tłumaczenie
700
%a Łapiński, Paweł
%e Tłumaczenie
700
%a Weksej, Aleksandra
%e Tłumaczenie
700
%a Maréchal, Anna
%e Redakcja
710
%a Społeczny Instytut Wydawniczy Znak
920
%a 978-83-240-8349-7 (oprawa twarda) : zł 229,99