Jabłka
Gasik, Anna
Rok wydania: 1984
Jabłka kucharstwo i przetwórstwo.
dostępne:
1 z 1
Autor
Gasik, Anna
Tytuł
Jabłka
ISBN
83-225-0140-8
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
"Watra",
Rok wydania
1984
Numer wydania
[Wyd. 2].
Objętość
111, [1] s. ;
Rozmiary
17 cm.
Seria
Warzywa i Owoce, Potrawy i Przetwory.
Hasła przedmiotowe
Jabłka kucharstwo i przetwórstwo.
020
%a 8322501408
100
%a Gasik, Anna
245
%a Jabłka /
250
%a [Wyd. 2].
260
%a Warszawa :
%b "Watra",
%c 1984
300
%a 111, [1] s. ;
%c 17 cm.
490
%a Warzywa i Owoce, Potrawy i Przetwory.
650
%a Jabłka
%x kucharstwo i przetwórstwo.
920
%a 83-225-0140-8
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: 740012038
Sygnatura: 641/642
Sygnatura: 641/642
Status: Do wypożyczenia
