okładka

Jabłka

Gasik, Anna

Rok wydania: 1984

Jabłka kucharstwo i przetwórstwo.

dostępne:

1 z 1

Autor
Gasik, Anna
Tytuł
Jabłka
ISBN
83-225-0140-8
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
"Watra",
Rok wydania
1984
Numer wydania
[Wyd. 2].
Objętość
111, [1] s. ;
Rozmiary
17 cm.
Seria
Warzywa i Owoce, Potrawy i Przetwory.
Hasła przedmiotowe
Jabłka kucharstwo i przetwórstwo.
020
%a 8322501408
100
%a Gasik, Anna
245
%a Jabłka /
250
%a [Wyd. 2].
260
%a Warszawa : %b "Watra", %c 1984
300
%a 111, [1] s. ; %c 17 cm.
490
%a Warzywa i Owoce, Potrawy i Przetwory.
650
%a Jabłka %x kucharstwo i przetwórstwo.
920
%a 83-225-0140-8

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 740012038
Sygnatura: 641/642
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane