Autor
Badora, Aleksandra Redakcja
Tytuł
Produkty nowej generacji : wybrane zagadnienia
ISBN
978-83-8085-920-3 (oprawa miękka) : zł 58
Miejsce wydania
Warszawa :
Numer wydania
Wydanie pierwsze.
Objętość
235, [1] strona :
Informacje dodatkowe
Bibliografie, netografie przy rozdziałach. Bibliografie, netografie przy rozdziałach.
Współfinansowanie: Katedra Przedsiębiorczości, Zarządzania i Ekoinnowacyjności (Politechnika Rzeszowska), Katedra Chemii Rolnej i Środowiskowej (Uniwersytet Przyrodniczy ; Lublin) Współfinansowanie: Katedra Przedsiębiorczości, Zarządzania i Ekoinnowacyjności (Politechnika Rzeszowska), Katedra Chemii Rolnej i Środowiskowej (Uniwersytet Przyrodniczy ; Lublin)
Streszczenie w języku angielskim. Streszczenie w języku angielskim.
Hasła przedmiotowe
Bezpieczeństwo żywności
245
%a Produkty nowej generacji :
%b wybrane zagadnienia /
260
%a Warszawa :
%b Difin,
%c 2019.
300
%a 235, [1] strona :
%b fotografie, ilustracje, wykresy ;%b fotografie, ilustracje, wykresy ;
%c 23 cm.
504
%a Bibliografie, netografie przy rozdziałach.%a Bibliografie, netografie przy rozdziałach.
536
%a Współfinansowanie: Katedra Przedsiębiorczości, Zarządzania i Ekoinnowacyjności (Politechnika Rzeszowska), Katedra Chemii Rolnej i Środowiskowej (Uniwersytet Przyrodniczy ; Lublin)%a Współfinansowanie: Katedra Przedsiębiorczości, Zarządzania i Ekoinnowacyjności (Politechnika Rzeszowska), Katedra Chemii Rolnej i Środowiskowej (Uniwersytet Przyrodniczy ; Lublin)
546
%a Streszczenie w języku angielskim.%a Streszczenie w języku angielskim.
650
%a Bezpieczeństwo żywności
650
%a Napoje energetyczne
650
%a Bezpieczeństwo żywności
650
%a Napoje energetyzujące
650
%a Wpływ na zdrowie ludzi
700
%a Badora, Aleksandra
%e Redakcja
700
%a Woźniak, Leszek
%e Redakcja
920
%a 978-83-8085-920-3 (oprawa miękka) : zł 58