okładka

Produkty nowej generacji : wybrane zagadnienia

Badora, Aleksandra Redakcja, Woźniak, Leszek Redakcja, Difin

Rok wydania: 2019.

Bezpieczeństwo żywności, Kosmetyki, Napoje energetyczne, Wyroby tytoniowe, Suplementy diety, Wyciągi roślinne, Kwasy tłuszczowe, Akryloamid, Bezpieczeństwo żywności, Innowacje, Kosmetyki, Napoje energetyzujące, Suplementy diety, Wpływ na zdrowie ludzi, Wyroby tytoniowe, Żywność, Polska, Opracowanie, Praca zbiorowa, 2001-

dostępne:

1 z 1

Autor
Badora, Aleksandra Redakcja
Woźniak, Leszek Redakcja
Difin
Tytuł
Produkty nowej generacji : wybrane zagadnienia
ISBN
978-83-8085-920-3 (oprawa miękka) : zł 58
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Difin,
Rok wydania
2019.
Numer wydania
Wydanie pierwsze.
Objętość
235, [1] strona :
Rozmiary
23 cm.
UKD
665.5
663
664.017
001.895
Informacje dodatkowe
Bibliografie, netografie przy rozdziałach. Bibliografie, netografie przy rozdziałach.
Współfinansowanie: Katedra Przedsiębiorczości, Zarządzania i Ekoinnowacyjności (Politechnika Rzeszowska), Katedra Chemii Rolnej i Środowiskowej (Uniwersytet Przyrodniczy ; Lublin) Współfinansowanie: Katedra Przedsiębiorczości, Zarządzania i Ekoinnowacyjności (Politechnika Rzeszowska), Katedra Chemii Rolnej i Środowiskowej (Uniwersytet Przyrodniczy ; Lublin)
Streszczenie w języku angielskim. Streszczenie w języku angielskim.
Hasła przedmiotowe
Bezpieczeństwo żywności
Kosmetyki
Napoje energetyczne
Wyroby tytoniowe
Suplementy diety
Wyciągi roślinne
Kwasy tłuszczowe
Akryloamid
Bezpieczeństwo żywności
Innowacje
Kosmetyki
Napoje energetyzujące
Suplementy diety
Wpływ na zdrowie ludzi
Wyroby tytoniowe
Żywność
Polska
Opracowanie
Praca zbiorowa
2001-
020
%a 9788380859203
080
%a 665.5
080
%a 663
080
%a 664.017
080
%a 001.895
245
%a Produkty nowej generacji : %b wybrane zagadnienia /
250
%a Wydanie pierwsze.
260
%a Warszawa : %b Difin, %c 2019.
300
%a 235, [1] strona : %b fotografie, ilustracje, wykresy ;%b fotografie, ilustracje, wykresy ; %c 23 cm.
504
%a Bibliografie, netografie przy rozdziałach.%a Bibliografie, netografie przy rozdziałach.
536
%a Współfinansowanie: Katedra Przedsiębiorczości, Zarządzania i Ekoinnowacyjności (Politechnika Rzeszowska), Katedra Chemii Rolnej i Środowiskowej (Uniwersytet Przyrodniczy ; Lublin)%a Współfinansowanie: Katedra Przedsiębiorczości, Zarządzania i Ekoinnowacyjności (Politechnika Rzeszowska), Katedra Chemii Rolnej i Środowiskowej (Uniwersytet Przyrodniczy ; Lublin)
546
%a Streszczenie w języku angielskim.%a Streszczenie w języku angielskim.
648
%a 2001-
650
%a Bezpieczeństwo żywności
650
%a Kosmetyki
650
%a Napoje energetyczne
650
%a Wyroby tytoniowe
650
%a Suplementy diety
650
%a Wyciągi roślinne
650
%a Kwasy tłuszczowe
650
%a Akryloamid
650
%a Bezpieczeństwo żywności
650
%a Innowacje
650
%a Kosmetyki
650
%a Napoje energetyzujące
650
%a Suplementy diety
650
%a Wpływ na zdrowie ludzi
650
%a Wyroby tytoniowe
650
%a Żywność
651
%a Polska
655
%a Opracowanie
655
%a Praca zbiorowa
700
%a Badora, Aleksandra %e Redakcja
700
%a Woźniak, Leszek %e Redakcja
710
%a Difin
920
%a 978-83-8085-920-3 (oprawa miękka) : zł 58

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 33027
Sygnatura: 61
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane