Autor
Pijanowski, Eugeniusz
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Ogólna technologia żywności
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Objętość
582, [2] strony :
Seria
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy /
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Informacje dodatkowe
Bibliografia na stronach 566-567. Indeks.
Hasła przedmiotowe
Technolodzy żywności
245
%a Ogólna technologia żywności
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 2000.
300
%a 582, [2] strony :
%b ilustracje ;
%c 24 cm.
490
%a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy /
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
504
%a Bibliografia na stronach 566-567. Indeks.
650
%a Technolodzy żywności
655
%a Podręczniki akademickie
700
%a Pijanowski, Eugeniusz
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne