okładka

Ogólna technologia żywności

Pijanowski, Eugeniusz, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Rok wydania: 2000.

Technolodzy żywności, Podręczniki akademickie

dostępne:

1 z 1

Autor
Pijanowski, Eugeniusz
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Ogólna technologia żywności
ISBN
83-204-2502-6
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
2000.
Numer wydania
Wydanie 7.
Objętość
582, [2] strony :
Rozmiary
24 cm.
Seria
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy / Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Informacje dodatkowe
Bibliografia na stronach 566-567. Indeks.
Hasła przedmiotowe
Technolodzy żywności
Podręczniki akademickie
020
%a 8320425026
245
%a Ogólna technologia żywności
250
%a Wydanie 7.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2000.
300
%a 582, [2] strony : %b ilustracje ; %c 24 cm.
490
%a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy / Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
504
%a Bibliografia na stronach 566-567. Indeks.
650
%a Technolodzy żywności
655
%a Podręczniki akademickie
700
%a Pijanowski, Eugeniusz
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-2502-6

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 78622
Sygnatura: 66
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane