Nogala-Kałucka, Małgorzata (technolog żywności) Redakcja
Jasińska-Stępniak, Aldona
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego (Poznań)
Tytuł
Analiza żywności : wybrane metody oznaczeń jakościowych i ilościowych składników żywności
Wydawnictwo
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
Numer wydania
Wyd. 3. poszerz.
Hasła przedmiotowe
Chemia analityczna
Zastosowanie i wykorzystanie
Informacje dodatkowe
Bibliogr., wykaz norm. przy rozdz. Bibliogr., wykaz norm. przy rozdz.
245
%a Analiza żywności :
%b wybrane metody oznaczeń jakościowych i ilościowych składników żywności /
260
%a Poznań :
%b Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
%c cop. 2016.
300
%a 165 s. :
%b il. ;%b il. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr., wykaz norm. przy rozdz.%a Bibliogr., wykaz norm. przy rozdz.
650
%a Chemia analityczna
650
%a Zastosowanie i wykorzystanie
700
%a Nogala-Kałucka, Małgorzata
%c (technolog żywności)
%e Redakcja
700
%a Dwiecki, Krzysztof
700
%a Jasińska-Stępniak, Aldona
710
%a Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego (Poznań)