Nogala-Kałucka, Małgorzata (technolog żywności) Redakcja
Jasińska-Stępniak, Aldona
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego (Poznań)
Title
Analiza żywności : wybrane metody oznaczeń jakościowych i ilościowych składników żywności
Place of publication
Poznań :
Publishing house
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
Year of publication
cop. 2016.
Issue number
Wyd. 3. poszerz.
Additional information
Bibliogr., wykaz norm. przy rozdz. Bibliogr., wykaz norm. przy rozdz.
Object passwords
Chemia analityczna
Zastosowanie i wykorzystanie
245
%a Analiza żywności :
%b wybrane metody oznaczeń jakościowych i ilościowych składników żywności /
260
%a Poznań :
%b Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
%c cop. 2016.
300
%a 165 s. :
%b il. ;%b il. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr., wykaz norm. przy rozdz.%a Bibliogr., wykaz norm. przy rozdz.
650
%a Chemia analityczna
650
%a Zastosowanie i wykorzystanie
700
%a Nogala-Kałucka, Małgorzata
%c (technolog żywności)
%e Redakcja
700
%a Dwiecki, Krzysztof
700
%a Jasińska-Stępniak, Aldona
710
%a Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego (Poznań)