Title
Badania nad jakościową wartością ziarna pszenicy ozimej i jarej plonu 1930 r. Cz. 1, Cz. 2, Przemiał i cechy fizyczne ziarna. Wypiek i cechy chemiczne ziarna
Place of publication
Puławy :
Volume
[1], 56 s., [5] k. tabl. :
Object passwords
Jakość jakość
Nasiona uprawa doświadczalnictwo
Pszenica jara uprawa doświadczalnictwo uprawa doświadczalnictwo Polska
Pszenica ozima uprawa doświadczalnictwo Polska
245
%a Badania nad jakościową wartością ziarna pszenicy ozimej i jarej plonu 1930 r.
%n Cz. 1,%n Cz. 2,
%p Przemiał i cechy fizyczne ziarna.%p Wypiek i cechy chemiczne ziarna /
260
%a Puławy :
%b [s.n.],
%c 1932
%e (Puławy :%e (Puławy :
%f Druk. "Przyszłość").%f Druk. "Przyszłość").
300
%a [1], 56 s., [5] k. tabl. :
%b il. ;%b il. ;
%c 25 cm.
650
%a Nasiona
%x uprawa%x doświadczalnictwo
650
%a Pszenica jara
%x uprawa%x doświadczalnictwo%x uprawa%x doświadczalnictwo
%z Polska
650
%a Pszenica ozima
%x uprawa%x doświadczalnictwo
%z Polska