okładka

Grzyby

Skrodzka, Zdzisława

Rok wydania: 1985.

Grzyby kucharstwo i przetwórstwo, Grzyby - kucharstwo i przetwórstwo

dostępne:

1 z 1

Autor
Skrodzka, Zdzisława
Tytuł
Grzyby
ISBN
83-225-0152-8
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
"Watra",
Rok wydania
1985.
Objętość
151, [1] s. :
Rozmiary
17 cm.
Seria
Warzywa i Owoce, Potrawy i Przetwory
UKD
641.5.021
641.5
Informacje dodatkowe
Bibliogr.
Bibliogr. s. 146. Bibliogr. s. 146.
Hasła przedmiotowe
Grzyby kucharstwo i przetwórstwo
Grzyby - kucharstwo i przetwórstwo
020
%a 8322501528
080
%a 641.5.021
080
%a 641.5
100
%a Skrodzka, Zdzisława
245
%a Grzyby /
260
%a Warszawa : %b "Watra", %c 1985.
300
%a 151, [1] s. : %b rys. ;%b rys. ;%b rys. %c 17 cm.
490
%a Warzywa i Owoce, Potrawy i Przetwory
500
%a Bibliogr.
504
%a Bibliogr. s. 146.%a Bibliogr. s. 146.
650
%a Grzyby %x kucharstwo i przetwórstwo
650
%a Grzyby - kucharstwo i przetwórstwo
920
%a 83-225-0152-8

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 17388
Sygnatura: 64
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane