book cover

Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa

Świderski, Franciszek Redakcja., Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Year of publication: 2006.

Żywność prozdrowotna - podręcznik akademicki, Żywność prozdrowotna, Żywność wygodna, Postępowanie z żywnością, Technologia żywności, Żywność wzbogacona, Dodatki do żywności, Żywność wygodna - podręcznik akademicki, Badanie żywności, Żywność prozdrowotna - podręcznik akademicki, Podręcznik

available:

1 from 1

Author
Świderski, Franciszek Redakcja.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Title
Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa
ISBN
83-204-3228-6 : zł 45
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Year of publication
2006.
Issue number
Wyd. 3 uaktual., dodr.
Volume
389, [1] s. :
Dimensions
24 cm.
Series
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
UDC
664(075.8)
Additional information
Nazwa aut. przedm. pod tekstem.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego, uczniów techników gastronomicznych, przemysłu spożywczego, szkół pomaturalnych hotelarskich i innych.
Object passwords
Żywność prozdrowotna - podręcznik akademicki
Żywność prozdrowotna
Żywność wygodna
Postępowanie z żywnością
Technologia żywności
Żywność wzbogacona
Dodatki do żywności
Żywność wygodna - podręcznik akademicki
Badanie żywności
Żywność prozdrowotna - podręcznik akademicki
Podręcznik
020
%a 8320432286
080
%a 664(075.8)
245
%a Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : %b praca zbiorowa /
250
%a Wyd. 3 uaktual., dodr.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2006.
300
%a 389, [1] s. : %b il. ;%b il.%b tab., rys.%b il. ;%b tab., rys. %c 24 cm.
490
%a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
500
%a Nazwa aut. przedm. pod tekstem.
500
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
521
%a Dla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego, uczniów techników gastronomicznych, przemysłu spożywczego, szkół pomaturalnych hotelarskich i innych.
650
%a Żywność prozdrowotna
650
%a Żywność wygodna
650
%a Postępowanie z żywnością
650
%a Technologia żywności
650
%a Żywność wzbogacona
650
%a Dodatki do żywności
650
%a Badanie żywności
650
%a Żywność prozdrowotna - podręcznik akademicki
650
%a Żywność wygodna - podręcznik akademicki
650
%a Żywność prozdrowotna - podręcznik akademicki
655
%a Podręcznik
700
%a Świderski, Franciszek %e Redakcja.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
856
%u http://polona.pl/item/9718602
920
%a 83-204-3228-6 : zł 45

Available items

1.

Most often borrowed