book cover

Biotechnologia żywności : praca zbiorowa

Adamczak, Marek, Bednarski, Włodzimierz Redakcja., Reps, Arnold Redakcja., Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Year of publication: 2013.

Żywność technologia podręcznik akademicki, Biotechnologia, Technologia żywności, Żywność technologia podręcznik akademicki, Biotechnologia podręcznik akademicki, Podręcznik

available:

1 from 1

Author
Adamczak, Marek
Bednarski, Włodzimierz Redakcja.
Reps, Arnold Redakcja.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Title
Biotechnologia żywności : praca zbiorowa
ISBN
978-83-7926-074-4
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwo WNT,
Year of publication
2013.
Issue number
Wyd. 2. zm., dodr.
Volume
498 s. :
Dimensions
24 cm.
UDC
(075.8)
577
579.67
663
664
579.67:663/664:577](075.8)
Object passwords
Żywność technologia podręcznik akademicki
Biotechnologia
Technologia żywności
Żywność technologia podręcznik akademicki
Biotechnologia podręcznik akademicki
Podręcznik
Additional information
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników związanych z przemysłem spożywczym.
Dla studentów specjalizujących się w biotechnologii żywności, technologii żywności i chemii spożywczej akademii rolniczych, medycznych i politechnik, dla nauczycieli akademickich, a także pracowników przemysłu piwowarskiego, spirytusowego i drożdżowego.
020
%a 9788379260744
080
%a (075.8)
080
%a 577
080
%a 579.67
080
%a 663
080
%a 664
080
%a 579.67:663/664:577](075.8)
245
%a Biotechnologia żywności : %b praca zbiorowa /
250
%a Wyd. 2. zm., dodr.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo WNT, %c 2013.
300
%a 498 s. : %b il. ;%b il. ;%b il. ;%b il. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
521
%a Dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników związanych z przemysłem spożywczym.
521
%a Dla studentów specjalizujących się w biotechnologii żywności, technologii żywności i chemii spożywczej akademii rolniczych, medycznych i politechnik, dla nauczycieli akademickich, a także pracowników przemysłu piwowarskiego, spirytusowego i drożdżowego.
650
%a Biotechnologia
650
%a Technologia żywności
650
%a Biotechnologia %v podręcznik akademicki
650
%a Żywność %v podręcznik akademicki %x technologia
650
%a Żywność %v podręcznik akademicki %x technologia
655
%a Podręcznik
700
%a Adamczak, Marek
700
%a Bednarski, Włodzimierz %e Redakcja.
700
%a Reps, Arnold %e Redakcja.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 978-83-7926-074-4

Available items

1.

Most often borrowed