okładka

Italia na talerzu

Gaudry, François-Régis, Pierini, Alessandra Autor, Solier, Stéphane Autor, Brunetti, Ilaria Autor, Dywan, Agnieszka Tłumaczenie, Łapiński, Paweł Tłumaczenie, Weksej, Aleksandra Tłumaczenie, Maréchal, Anna Redakcja, Społeczny Instytut Wydawniczy Znak

Rok wydania: 2022.

Dziedzictwo kulinarne, Gastronomia, Kuchnia włoska, Kultura stołu, Produkt regionalny, Zwyczaje żywieniowe, Włochy, Przepisy kulinarne, Przewodnik tematyczny, Publikacja bogato ilustrowana

dostępne:

1 z 1

Autor
Gaudry, François-Régis
Pierini, Alessandra Autor
Solier, Stéphane Autor
Brunetti, Ilaria Autor
Dywan, Agnieszka Tłumaczenie
Łapiński, Paweł Tłumaczenie
Weksej, Aleksandra Tłumaczenie
Maréchal, Anna Redakcja
Społeczny Instytut Wydawniczy Znak
Tytuł
Italia na talerzu
ISBN
978-83-240-8349-7 (oprawa twarda) : zł 229,99
Miejsce wydania
Kraków :
Wydawnictwo
Znak Koncept,
Rok wydania
2022.
Numer wydania
Wydanie I.
Objętość
463, [1] strona :
Rozmiary
34 cm.
UKD
641
392.8(450)
Hasła przedmiotowe
Dziedzictwo kulinarne
Gastronomia
Kuchnia włoska
Kultura stołu
Produkt regionalny
Zwyczaje żywieniowe
Włochy
Przepisy kulinarne
Przewodnik tematyczny
Publikacja bogato ilustrowana
Informacje dodatkowe
Na okładce podtytuł: wszystko o kuchni włoskiej. Nazwa pierwszego autora wyróżniona typograficznie.
Bibliografia na stronie 462. Indeksy. Bibliografia na stronie 462. Indeksy.
020
%a 9788324083497
080
%a 641
080
%a 392.8(450)
100
%a Gaudry, François-Régis
245
%a Italia na talerzu /
250
%a Wydanie I.
260
%a Kraków : %b Znak Koncept, %c 2022.
300
%a 463, [1] strona : %b fotografie, ilustracje, mapy, portrety ;%b fotografie, ilustracje, mapy, portrety ; %c 34 cm.
500
%a Na okładce podtytuł: wszystko o kuchni włoskiej. Nazwa pierwszego autora wyróżniona typograficznie.
504
%a Bibliografia na stronie 462. Indeksy.%a Bibliografia na stronie 462. Indeksy.
650
%a Dziedzictwo kulinarne
650
%a Gastronomia
650
%a Kuchnia włoska
650
%a Kultura stołu
650
%a Produkt regionalny
650
%a Zwyczaje żywieniowe
651
%a Włochy
655
%a Przepisy kulinarne
655
%a Przewodnik tematyczny
655
%a Publikacja bogato ilustrowana
700
%a Pierini, Alessandra %e Autor
700
%a Solier, Stéphane %e Autor
700
%a Brunetti, Ilaria %e Autor
700
%a Dywan, Agnieszka %e Tłumaczenie
700
%a Łapiński, Paweł %e Tłumaczenie
700
%a Weksej, Aleksandra %e Tłumaczenie
700
%a Maréchal, Anna %e Redakcja
710
%a Społeczny Instytut Wydawniczy Znak
920
%a 978-83-240-8349-7 (oprawa twarda) : zł 229,99

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 19457
Sygnatura: Kulinaria
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane