okładka zastępcza

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Cz. 3

Łuszczki, Barbara

Rok wydania: 1995.

Żywność, Żywność, Podręczniki dla szkół zawodowych

dostępne:

1 z 1

Autor
Łuszczki, Barbara
Tytuł
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Cz. 3
ISBN
83-02-04514-4 (cz. 3)
83-02-03340-5 (całość)
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Rok wydania
1995.
Numer wydania
Wyd. 2
Objętość
234, [2] s. :
Rozmiary
21 cm.
Hasła przedmiotowe
Żywność
Żywność
Podręczniki dla szkół zawodowych
020
%a 8302045144
020
%a 8302033405
100
%a Łuszczki, Barbara
245
%a Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. %n Cz. 3 /
250
%a Wyd. 2
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, %c 1995.
300
%a 234, [2] s. : %c 21 cm.
650
%a Żywność
650
%a Żywność
655
%a Podręczniki dla szkół zawodowych
920
%a 83-02-04514-4 (cz. 3)
920
%a 83-02-03340-5 (całość)

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 24313
Sygnatura: lit. niebeletrystyczna
Status: Do wypożyczenia