substitute book cover

Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego : praca zbiorowa

Lewicki, Piotr Paweł (1937-2011) Redakcja, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Year of publication: 1999.

Przemysł rolno-spożywczy, Aparatura procesowa technologia narzędzia i maszyny., Technologia żywności, Maszyny i narzędzia przemysłowe, Podręcznik, Podręczniki akademickie technologia żywności

available:

2 from 2

Author
Lewicki, Piotr Paweł (1937-2011) Redakcja
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Title
Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego : praca zbiorowa
ISBN
83-204-2324-4 : zł 49
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Year of publication
1999.
Issue number
Wyd. 3 zm.
Volume
467, [1] s. :
Dimensions
24 cm.
Series
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
UDC
664(075.8)
664:62-1/-8] (075.8)
664:62-1/-8](075.8)
Object passwords
Przemysł rolno-spożywczy
Aparatura procesowa technologia narzędzia i maszyny.
Technologia żywności
Maszyny i narzędzia przemysłowe
Podręcznik
Podręczniki akademickie technologia żywności
Additional information
Bibliogr. s. 461-462. Bibliogr. s. 461-462.
020
%a 8320423244
080
%a 664(075.8)
080
%a 664:62-1/-8](075.8)
080
%a 664:62-1/-8] (075.8)
245
%a Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego : %b praca zbiorowa /
250
%a Wyd. 3 zm.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 1999.
300
%a 467, [1] s. : %b rys., wykr. ;%b rys., wykr. ;%b rys., wykr. ; %c 24 cm.
490
%a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
504
%a Bibliogr. s. 461-462.%a Bibliogr. s. 461-462.
650
%a Przemysł rolno-spożywczy
650
%a Aparatura procesowa %x technologia%x narzędzia i maszyny.
650
%a Technologia żywności
650
%a Maszyny i narzędzia przemysłowe
655
%a Podręcznik
655
%a Podręczniki akademickie %x technologia żywności
700
%a Lewicki, Piotr Paweł %d (1937-2011) %e Redakcja
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-2324-4 : zł 49

Available items

1.
Accession: 7361
Signature: 7361
Status: Checked in
2.
Accession: 16195
Signature: 16195
Status: Checked in

Most often borrowed