Autor
Pijanowski, Eugeniusz (1906-1974)
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Ogólna technologia żywności
ISBN
83-204-2502-6 : zł 45
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Seria
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
Hasła przedmiotowe
Technologia żywności
Podręczniki [Typ publikacji]
Podręczniki akademickie technologia żywności
Informacje dodatkowe
Wyd. 3-4 pod hasłem : Pijanowski Eugeniusz, Dłużewski Mieczysław, Dłużewska Anna.
Bibliogr. - Indeks. Bibliogr. - Indeks.
Bibliogr. s. 563-565. - Indeks.
080
%a 664-Przemysł spożywczy.
245
%a Ogólna technologia żywności /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 2000.
300
%a 582, [2] s. :
%b il. ;%b il. ;%b rys., wykr. ;%b il. ;%b il. ;%b il. ;%b il. ;%b il. ;%b il. ;%b il. ;
%c 24 cm.
490
%a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
500
%a Wyd. 3-4 pod hasłem : Pijanowski Eugeniusz, Dłużewski Mieczysław, Dłużewska Anna.
504
%a Bibliogr. - Indeks.%a Bibliogr. - Indeks.
504
%a Bibliogr. s. 563-565. - Indeks.
650
%a Technologia żywności
650
%a Technologia żywności
650
%a Żywność
%x technologia
655
%a Podręczniki [Typ publikacji]
655
%a Podręczniki akademickie
%x technologia żywności
700
%a Pijanowski, Eugeniusz
%d (1906-1974)
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-2502-6 : zł 45