okładka zastępcza

Podstawy nauki o żywieniu człowieka : przewodnik do ćwiczeń

Brzozowska, Anna, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa)

Rok wydania: 2000.

Zdrowe odżywianie, Żywność biochemia. biochemia., Fizjologia żywienia, Badanie żywności, Wartość odżywcza, Odżywianie higiena, Podręczniki [Typ publikacji], Zadania i ćwiczenia [Typ publikacji], Podręcznik, Podręczniki akademickie technologia żywności

dostępne:

1 z 1

Autor
Brzozowska, Anna
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa)
Tytuł
Podstawy nauki o żywieniu człowieka : przewodnik do ćwiczeń
ISBN
83-7244-113-8
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydaw. SGGW,
Rok wydania
2000.
Objętość
240, [1] s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
613.2:612.015](075.8)
613.2-Higiena odżywiania.
Informacje dodatkowe
Bibliogr. Bibliogr.
Hasła przedmiotowe
Zdrowe odżywianie
Żywność biochemia. biochemia.
Fizjologia żywienia
Badanie żywności
Wartość odżywcza
Odżywianie higiena
Podręczniki [Typ publikacji]
Zadania i ćwiczenia [Typ publikacji]
Podręcznik
Podręczniki akademickie technologia żywności
020
%a 8372441138
080
%a 613.2:612.015](075.8)
080
%a 613.2-Higiena odżywiania.
245
%a Podstawy nauki o żywieniu człowieka : %b przewodnik do ćwiczeń /
260
%a Warszawa : %b Wydaw. SGGW, %c 2000.
300
%a 240, [1] s. : %b il. ;%b il. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr.%a Bibliogr.
650
%a Zdrowe odżywianie
650
%a Żywność %x biochemia.%x biochemia.
650
%a Fizjologia żywienia
650
%a Badanie żywności
650
%a Wartość odżywcza
650
%a Odżywianie %x higiena
655
%a Podręczniki [Typ publikacji]
655
%a Zadania i ćwiczenia [Typ publikacji]
655
%a Podręcznik
655
%a Podręczniki akademickie %x technologia żywności
700
%a Brzozowska, Anna
710
%a Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa)
920
%a 83-7244-113-8

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 3483
Sygnatura: 3483
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane