Dłużewski, Mieczysław Redakcja.
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Tytuł
Technologia żywności : podręcznik dla technikum : praca zbiorowa. 4
ISBN
83-02-07897-2 (całość)
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Informacje dodatkowe
Aut. cz. 2: Mieczysław Dłużewski.
Bibliogr. przy rozdz. Bibliogr. przy rozdz.
Cz. 1 poz. 14757/2000, cz. 3 poz. 10502/2001.
Hasła przedmiotowe
Technologia żywności
Podręczniki dla szkół średnich
Podręczniki dla szkół zawodowych
245
%a Technologia żywności :
%b podręcznik dla technikum : praca zbiorowa.
%n 4 /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
%c cop. 2001.
300
%a 351, [1] s. :
%b il. ;%b il. ;
%c 24 cm.
500
%a Aut. cz. 2: Mieczysław Dłużewski.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.%a Bibliogr. przy rozdz.
580
%a Cz. 1 poz. 14757/2000, cz. 3 poz. 10502/2001.
650
%a Technologia żywności
650
%a Żywność
%x technologia
650
%a Przetwórstwo spożywcze
650
%a Przetwórstwo mięsne
650
%a Przetwórstwo rybne
650
%a Przetwory mleczarskie
655
%a Podręczniki dla szkół zawodowych
655
%a Podręczniki dla szkół średnich
700
%a Dłużewski, Mieczysław
%e Redakcja.
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
920
%a 83-02-07897-2 (całość)
920
%a 83-02-07978-2 (cz. 4)