Autor
Gniewosz, Małgorzata
Sobczak, Eugeniusz Redakcja.
Tytuł
Atlas wybranych drobnoustrojów ważnych w technologii żywności
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego],
UKD
579.67:579.8:582.28](084.4)(075.8)
579.67:579.8:582.28] (084.4) (075.8)
Hasła przedmiotowe
Bakterie
Żywnośc mikrobiologia materiały pomocnicze dla szkół wyższych
Mikrobiologia żywności mikrobiologia.
Grzybnia ultrastruktura ultrastruktura
Bakterie ultrastruktura ultrastruktura
Pleśnie materiały pomocnicze dla szkół wyższych
Saccharomyces ultrastruktura ultrastruktura
Bakterie klasyfikacja ultrastruktura
Saccharomyces klasyfikacja klasyfikacja
Mikrobiologia klasyfikacja
Żywność mikrobiologia atlas
Żywnośc mikrobiologia materiały pomocnicze dla szkół wyższych
Bakterie materiały pomocnicze dla szkół wyższych
Żywność mikrobiologia atlas
Żywnośc mikrobiologia materiały pomocnicze dla szkół wyższych
Drożdże materiały pomocnicze dla szkół wyższych
Żywność mikrobiologia atlas
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 88. Bibliogr. s. 88.
080
%a 579.67:579.8:582.28](084.4)(075.8)
080
%a 579.67:579.8:582.28] (084.4) (075.8)
245
%a Atlas wybranych drobnoustrojów ważnych w technologii żywności /
260
%a Warszawa :
%b Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego],
%c 2004.
300
%a 88 s. :
%b fot. (w tym kolor.), rys. ;%b fot. (w tym kolor.), rys. ;%b fot. ;%b fot. ;%b fot. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. s. 88.%a Bibliogr. s. 88.
650
%a Mikrobiologia żywności
%x mikrobiologia.
650
%a Grzyby
%x ultrastruktura
650
%a Grzybnia
%x ultrastruktura%x ultrastruktura
650
%a Bakterie
%x ultrastruktura%x ultrastruktura
650
%a Saccharomyces
%x ultrastruktura%x ultrastruktura
650
%a Bakterie
%x klasyfikacja%x ultrastruktura
650
%a Saccharomyces
%x klasyfikacja%x klasyfikacja
650
%a Mikrobiologia
%x klasyfikacja
650
%a Bakterie
%v materiały pomocnicze dla szkół wyższych
650
%a Drożdże
%v materiały pomocnicze dla szkół wyższych
650
%a Pleśnie
%v materiały pomocnicze dla szkół wyższych
650
%a Żywność
%v atlas
%x mikrobiologia
650
%a Żywnośc
%v materiały pomocnicze dla szkół wyższych
%x mikrobiologia
650
%a Żywność
%v atlas
%x mikrobiologia
650
%a Żywnośc
%v materiały pomocnicze dla szkół wyższych
%x mikrobiologia
650
%a Żywność
%v atlas
%x mikrobiologia
650
%a Żywnośc
%v materiały pomocnicze dla szkół wyższych
%x mikrobiologia
655
%a Materiały pomocnicze
655
%a Atlasy [Typ publikacji]
700
%a Gniewosz, Małgorzata
700
%a Sobczak, Eugeniusz
%e Redakcja.