Autor
Dobosz, Anna (towaroznawstwo) Autor
Sobczyński, Andrzej Redakcja
Zmudziński, Wojciech. Redakcja
Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej (Poznań)
Tytuł
Ocena jakości wybranych produktów spożywczych pochodzenia zwierzęcego
Wydawnictwo
Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej,
Seria
Materiały Dydaktyczne / Akademia Ekonomiczna w Poznaniu, 183 183 183 183 183
UKD
664.017:637.07](075.8)
Hasła przedmiotowe
Surowce zwierzęce towaroznawstwo podręcznik akademicki
Food of animal origin towaroznawstwo.
Surowce zwierzęce towaroznawstwo podręcznik akademicki
Żywność towaroznawstwo podręcznik akademicki
Żywność towaroznawstwo podręcznik akademicki
Surowce zwierzęce towaroznawstwo podręcznik akademicki
Żywność towaroznawstwo podręcznik akademicki
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 235-236 i przy rozdz. Bibliogr. s. 235-236 i przy rozdz.
080
%a 664.017:637.07](075.8)
080
%a 664.017:637.07] (075.8)
245
%a Ocena jakości wybranych produktów spożywczych pochodzenia zwierzęcego /
260
%a Poznań :
%b Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej,
%c 2006.
300
%a 236 s. ;
%c 24 cm.
490
%a Materiały Dydaktyczne / Akademia Ekonomiczna w Poznaniu,
%v 183%v 183%v 183%v 183%v 183
%x 1427-1117 ;%x 1427-1117 ;
504
%a Bibliogr. s. 235-236 i przy rozdz.%a Bibliogr. s. 235-236 i przy rozdz.
650
%a Żywność
%x towaroznawstwo
650
%a Food of animal origin
%x towaroznawstwo.
650
%a Surowce zwierzęce
%v podręcznik akademicki
%x towaroznawstwo
650
%a Żywność
%v podręcznik akademicki
%x towaroznawstwo
650
%a Surowce zwierzęce
%v podręcznik akademicki
%x towaroznawstwo
650
%a Żywność
%v podręcznik akademicki
%x towaroznawstwo
650
%a Surowce zwierzęce
%v podręcznik akademicki
%x towaroznawstwo
650
%a Żywność
%v podręcznik akademicki
%x towaroznawstwo
700
%a Dobosz, Anna
%c (towaroznawstwo)
%e Autor
700
%a Sobczyński, Andrzej
%e Redakcja
700
%a Zmudziński, Wojciech.
%e Redakcja
710
%a Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej (Poznań)
830
%x 1427-1117%x 1427-1117