okładka

Ocena jakości wybranych produktów spożywczych pochodzenia zwierzęcego

Dobosz, Anna (towaroznawstwo) Autor, Sobczyński, Andrzej Redakcja, Zmudziński, Wojciech. Redakcja, Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej (Poznań)

Rok wydania: 2006.

Surowce zwierzęce towaroznawstwo podręcznik akademicki, Żywność towaroznawstwo, Food of animal origin towaroznawstwo., Jakość żywności, Surowce zwierzęce, Surowce zwierzęce towaroznawstwo podręcznik akademicki, Towaroznawstwo, Food Analysis, Żywność towaroznawstwo podręcznik akademicki, Żywność towaroznawstwo podręcznik akademicki, Surowce zwierzęce towaroznawstwo podręcznik akademicki, Żywność towaroznawstwo podręcznik akademicki, Podręcznik

dostępne:

3 z 3

Autor
Dobosz, Anna (towaroznawstwo) Autor
Sobczyński, Andrzej Redakcja
Zmudziński, Wojciech. Redakcja
Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej (Poznań)
Tytuł
Ocena jakości wybranych produktów spożywczych pochodzenia zwierzęcego
ISBN
978-83-7417-167-0
Miejsce wydania
Poznań :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej,
Rok wydania
2006.
Objętość
236 s. ;
Rozmiary
24 cm.
Seria
Materiały Dydaktyczne / Akademia Ekonomiczna w Poznaniu, 183 183 183 183 183
UKD
664.017:637.07](075.8)
664.017:637.07] (075.8)
Hasła przedmiotowe
Surowce zwierzęce towaroznawstwo podręcznik akademicki
Żywność towaroznawstwo
Food of animal origin towaroznawstwo.
Jakość żywności
Surowce zwierzęce
Surowce zwierzęce towaroznawstwo podręcznik akademicki
Towaroznawstwo
Food Analysis
Żywność towaroznawstwo podręcznik akademicki
Żywność towaroznawstwo podręcznik akademicki
Surowce zwierzęce towaroznawstwo podręcznik akademicki
Żywność towaroznawstwo podręcznik akademicki
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 235-236 i przy rozdz. Bibliogr. s. 235-236 i przy rozdz.
020
%a 9788374171670
080
%a 664.017:637.07](075.8)
080
%a 664.017:637.07] (075.8)
245
%a Ocena jakości wybranych produktów spożywczych pochodzenia zwierzęcego /
260
%a Poznań : %b Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, %c 2006.
300
%a 236 s. ; %c 24 cm.
490
%a Materiały Dydaktyczne / Akademia Ekonomiczna w Poznaniu, %v 183%v 183%v 183%v 183%v 183 %x 1427-1117 ;%x 1427-1117 ;
504
%a Bibliogr. s. 235-236 i przy rozdz.%a Bibliogr. s. 235-236 i przy rozdz.
650
%a Żywność %x towaroznawstwo
650
%a Food of animal origin %x towaroznawstwo.
650
%a Jakość żywności
650
%a Surowce zwierzęce
650
%a Towaroznawstwo
650
%a Food %x Analysis
650
%a Surowce zwierzęce %v podręcznik akademicki %x towaroznawstwo
650
%a Żywność %v podręcznik akademicki %x towaroznawstwo
650
%a Surowce zwierzęce %v podręcznik akademicki %x towaroznawstwo
650
%a Żywność %v podręcznik akademicki %x towaroznawstwo
650
%a Surowce zwierzęce %v podręcznik akademicki %x towaroznawstwo
650
%a Żywność %v podręcznik akademicki %x towaroznawstwo
655
%a Podręcznik
700
%a Dobosz, Anna %c (towaroznawstwo) %e Autor
700
%a Sobczyński, Andrzej %e Redakcja
700
%a Zmudziński, Wojciech. %e Redakcja
710
%a Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej (Poznań)
830
%x 1427-1117%x 1427-1117
920
%a 978-83-7417-167-0

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 16395
Sygnatura: 16395
Status: Do wypożyczenia
2.
Numer inwentarzowy: 16396
Sygnatura: 16396
Status: Do wypożyczenia
3.
Numer inwentarzowy: 16394
Sygnatura: 16394
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane