Title
Technologia gastronomiczna. Cz. 2
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Państwowe Wydawnictwo Szkolnictwa Zawodowego,
Year of publication
dr. 1970.
Additional information
Aut. cz. 1: Krystyna Hebda, Ewa Kujawińska.
Dla kl. 3 i 4 technikum gastronomicznego.
Object passwords
Gastronomia
Kucharstwo technologia technologia
Podręczniki dla szkół zawodowych
245
%a Technologia gastronomiczna.
%n Cz. 2 /
260
%a Warszawa :
%b Państwowe Wydawnictwo Szkolnictwa Zawodowego,
%c dr. 1970.
300
%a 454 s. :
%b il. ;%b il. ;%b il., rys. ;
%c 23 cm.
500
%a Aut. cz. 1: Krystyna Hebda, Ewa Kujawińska.
521
%a Dla kl. 3 i 4 technikum gastronomicznego.
580
%a Cz. 1 poz. 508/69.
650
%a Kucharstwo
%x technologia%x technologia
650
%a Technologia żywności
655
%a Podręczniki dla szkół zawodowych
700
%a Krukowska, Krystyna