okładka

Technologia gastronomiczna. Cz. 2

Głowacka, Irena, Krukowska, Krystyna

Rok wydania: dr. 1970.

Gastronomia, Kucharstwo technologia technologia, Technologia żywności, Kucharstwo, Podręcznik, Podręczniki dla szkół zawodowych

dostępne:

1 z 1

Autor
Głowacka, Irena
Krukowska, Krystyna
Tytuł
Technologia gastronomiczna. Cz. 2
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Państwowe Wydawnictwo Szkolnictwa Zawodowego,
Rok wydania
dr. 1970.
Objętość
454 s. :
Rozmiary
23 cm.
UKD
641.024.027(075)
64-Gastronomia.
Informacje dodatkowe
Aut. cz. 1: Krystyna Hebda, Ewa Kujawińska.
Dla kl. 3 i 4 technikum gastronomicznego.
Cz. 1 poz. 508/69.
Hasła przedmiotowe
Gastronomia
Kucharstwo technologia technologia
Technologia żywności
Kucharstwo
Podręcznik
Podręczniki dla szkół zawodowych
080
%a 641.024.027(075)
080
%a 64-Gastronomia.
100
%a Głowacka, Irena
245
%a Technologia gastronomiczna. %n Cz. 2 /
260
%a Warszawa : %b Państwowe Wydawnictwo Szkolnictwa Zawodowego, %c dr. 1970.
300
%a 454 s. : %b il. ;%b il. ;%b il., rys. ; %c 23 cm.
500
%a Aut. cz. 1: Krystyna Hebda, Ewa Kujawińska.
521
%a Dla kl. 3 i 4 technikum gastronomicznego.
580
%a Cz. 1 poz. 508/69.
650
%a Gastronomia
650
%a Kucharstwo %x technologia%x technologia
650
%a Technologia żywności
650
%a Kucharstwo
655
%a Podręcznik
655
%a Podręczniki dla szkół zawodowych
700
%a Krukowska, Krystyna

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 14199
Sygnatura: 14199
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane