Autor
Nogala-Kałucka, Małgorzata (technolog żywności) Redakcja
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego (Poznań)
Tytuł
Analiza żywności : wybrane metody jakościowych i ilościowych oznaczeń składników żywności
Wydawnictwo
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
Hasła przedmiotowe
Żywność stosowanie
Metody badawcze badanie metody.
Zastosowanie i wykorzystanie
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Bibliogr. przy rozdz.
080
%a 664+63:543:614.3](075.8)
245
%a Analiza żywności :
%b wybrane metody jakościowych i ilościowych oznaczeń składników żywności /
260
%a Poznań :
%b Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
%c cop. 2010.
300
%a 126 s. :
%b il. ;%b il. ;%b rys., wyk. ;%b rys., wyk. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.%a Bibliogr. przy rozdz.
650
%a Żywność
%x stosowanie
650
%a Metody badawcze
%x badanie%x metody.
650
%a Zastosowanie i wykorzystanie
650
%a Chemia analityczna
650
%a Żywność
%x badanie
655
%a Podręczniki akademickie
700
%a Nogala-Kałucka, Małgorzata
%c (technolog żywności)
%e Redakcja
710
%a Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego (Poznań)