Author
Nogala-Kałucka, Małgorzata Redakcja.
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego (Poznań)
Title
Analiza żywności : wybrane metody jakościowych i ilościowych oznaczeń składników żywności
Place of publication
Poznań :
Publishing house
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
Year of publication
cop. 2010.
Additional information
Bibliogr. przy rozdz. Bibliogr. przy rozdz.
Object passwords
Chemia analityczna stosowanie stosowanie
Żywność badanie metody. badanie metody.
080
%a 664+63:543:614.3](075.8)
245
%a Analiza żywności :
%b wybrane metody jakościowych i ilościowych oznaczeń składników żywności /
260
%a Poznań :
%b Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
%c cop. 2010.
300
%a 126 s. :
%b il. ;%b il. ;%b rys., wyk. ;%b rys., wyk. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.%a Bibliogr. przy rozdz.
650
%a Chemia analityczna
%x stosowanie%x stosowanie
650
%a Żywność
%x badanie%x metody.%x badanie%x metody.
650
%a Żywność
%x badanie
655
%a Podręczniki akademickie
700
%a Nogala-Kałucka, Małgorzata
%e Redakcja.
710
%a Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego (Poznań)