okładka zastępcza

Technologia serów miękkich

Derengiewicz, Wojciech

Rok wydania: 1997

Sery podpuszczkowe technologia technologia

dostępne:

1 z 2

Autor
Derengiewicz, Wojciech
Tytuł
Technologia serów miękkich
ISBN
83-85038-32-9
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
"Hoża",
Rok wydania
1997
Objętość
326, [2] s., [4] s. tabl. kolor. :
Rozmiary
17 cm.
Seria
Biblioteczka Majstra Mleczarskiego
UKD
637.3
637.1
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 324-326. Bibliogr. s. 324-326.
Hasła przedmiotowe
Sery podpuszczkowe technologia technologia
020
%a 8385038329
080
%a 637.3
080
%a 637.1
100
%a Derengiewicz, Wojciech
245
%a Technologia serów miękkich /
260
%a Warszawa : %b "Hoża", %c 1997 %e (Kobyłka :%e (Kobyłka : %f "Nokpol").%f "Nokpol").
300
%a 326, [2] s., [4] s. tabl. kolor. : %b fot., rys. wykr. ;%b fot., rys. wykr. ; %c 17 cm.
490
%a Biblioteczka Majstra Mleczarskiego
504
%a Bibliogr. s. 324-326.%a Bibliogr. s. 324-326.
650
%a Sery podpuszczkowe %x technologia%x technologia
920
%a 83-85038-32-9

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 7034
Sygnatura: 7034
Status: W wypożyczeniu
Termin zwrotu: 2024/05/20
2.
Numer inwentarzowy: 7033
Sygnatura: 7033
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane