![okładka zastępcza](/SkNewWeb/images/ecover0.png)
Technologia serów miękkich
Derengiewicz, Wojciech
Rok wydania: 1997
Sery podpuszczkowe technologia technologia
dostępne:
1 z 2
Autor
Derengiewicz, Wojciech
Tytuł
Technologia serów miękkich
ISBN
83-85038-32-9
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
"Hoża",
Rok wydania
1997
Objętość
326, [2] s., [4] s. tabl. kolor. :
Rozmiary
17 cm.
Seria
Biblioteczka Majstra Mleczarskiego
UKD
637.3
637.1
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 324-326. Bibliogr. s. 324-326.
Hasła przedmiotowe
Sery podpuszczkowe technologia technologia
020
%a 8385038329
080
%a 637.3
080
%a 637.1
100
%a Derengiewicz, Wojciech
245
%a Technologia serów miękkich /
260
%a Warszawa :
%b "Hoża",
%c 1997
%e (Kobyłka :%e (Kobyłka :
%f "Nokpol").%f "Nokpol").
300
%a 326, [2] s., [4] s. tabl. kolor. :
%b fot., rys. wykr. ;%b fot., rys. wykr. ;
%c 17 cm.
490
%a Biblioteczka Majstra Mleczarskiego
504
%a Bibliogr. s. 324-326.%a Bibliogr. s. 324-326.
650
%a Sery podpuszczkowe
%x technologia%x technologia
920
%a 83-85038-32-9
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: 7034
Sygnatura: 7034
Sygnatura: 7034
Status: W wypożyczeniu
Termin zwrotu: 2024/05/20
Termin zwrotu: 2024/05/20
2.
Numer inwentarzowy: 7033
Sygnatura: 7033
Sygnatura: 7033
Status: Do wypożyczenia