Technologia serów miękkich
Derengiewicz, Wojciech
Year of publication: 1997
Sery podpuszczkowe technologia technologia
available:
1 from 2
Author
Derengiewicz, Wojciech
Title
Technologia serów miękkich
ISBN
83-85038-32-9
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
"Hoża",
Year of publication
1997
Volume
326, [2] s., [4] s. tabl. kolor. :
Dimensions
17 cm.
Series
Biblioteczka Majstra Mleczarskiego
UDC
637.3
637.1
Object passwords
Sery podpuszczkowe technologia technologia
Additional information
Bibliogr. s. 324-326. Bibliogr. s. 324-326.
020
%a 8385038329
080
%a 637.3
080
%a 637.1
100
%a Derengiewicz, Wojciech
245
%a Technologia serów miękkich /
260
%a Warszawa :
%b "Hoża",
%c 1997
%e (Kobyłka :%e (Kobyłka :
%f "Nokpol").%f "Nokpol").
300
%a 326, [2] s., [4] s. tabl. kolor. :
%b fot., rys. wykr. ;%b fot., rys. wykr. ;
%c 17 cm.
490
%a Biblioteczka Majstra Mleczarskiego
504
%a Bibliogr. s. 324-326.%a Bibliogr. s. 324-326.
650
%a Sery podpuszczkowe
%x technologia%x technologia
920
%a 83-85038-32-9
Available items
1.
Accession: 7034
Signature: 7034
Signature: 7034
Status: Checked out
Due date: 2025/01/24
Due date: 2025/01/24
2.
Accession: 7033
Signature: 7033
Signature: 7033
Status: Checked in