okładka

Sekrety kuchni : porady praktyczne

Borowicz, Tadeusz, Dyba, Marian, Instytut Wydawniczy Związków Zawodowych

Rok wydania: 1990

Gospodarstwo domowe, Kucharstwo, Poradniki, Przepisy kulinarne

dostępne:

0 z 1

Autor
Borowicz, Tadeusz
Dyba, Marian
Instytut Wydawniczy Związków Zawodowych
Tytuł
Sekrety kuchni : porady praktyczne
ISBN
83-202-0781-9
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Instytut Wydawniczy Związków Zawodowych,
Rok wydania
1990
Numer wydania
[Wyd. 1., rzut 2.].
Objętość
166, [2] s. :
Rozmiary
20 cm.
UKD
641.5.021
Informacje dodatkowe
Na s. 1 okł. błędna nazwa aut. : Barowicz.
Bibliogr. s. 166-[167]. Bibliogr. s. 166-[167].
Hasła przedmiotowe
Gospodarstwo domowe
Kucharstwo
Poradniki
Przepisy kulinarne
020
%a 8320207819
080
%a 641.5.021
100
%a Borowicz, Tadeusz
245
%a Sekrety kuchni : %b porady praktyczne /
250
%a [Wyd. 1., rzut 2.].
260
%a Warszawa : %b Instytut Wydawniczy Związków Zawodowych, %c 1990 %e (Warsz. :%e (Warsz. : %f IWZZ).%f IWZZ).
300
%a 166, [2] s. : %b rys. ;%b rys. ; %c 20 cm.
500
%a Na s. 1 okł. błędna nazwa aut. : Barowicz.
504
%a Bibliogr. s. 166-[167].%a Bibliogr. s. 166-[167].
650
%a Gospodarstwo domowe
650
%a Kucharstwo
655
%a Poradniki
655
%a Przepisy kulinarne
700
%a Dyba, Marian
710
%a Instytut Wydawniczy Związków Zawodowych
920
%a 83-202-0781-9

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 19691
Sygnatura: 641.5.021
Status: W wypożyczeniu
Termin zwrotu: 2024/12/04

Najczęściej wypożyczane