Autor
Gawęcki, Jan Redakcja.
Swulińska-Katulska, Aleksandra Oprac.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Interfund
Tytuł
Tradycyjne potrawy wielkopolskie = Traditional dishes of Wielkopolska
Wydawnictwo
P.W. [Przedsiębiorstwo Wielobranżowe] "Interfund",
Hasła przedmiotowe
Kuchnia regionalna Polska.
Informacje dodatkowe
Na okł. podtyt.: regional cuisine : typische regionale Küche.
Bibliogr. s. 22. Indeks. Bibliogr. s. 22. Indeks.
Tekst równol. pol., ang., niem. Tekst równol. pol., ang., niem.
080
%a 641.5(438-82)(083.1)
245
%a Tradycyjne potrawy wielkopolskie =
%b Traditional dishes of Wielkopolska /
260
%a Poznań :
%b P.W. [Przedsiębiorstwo Wielobranżowe] "Interfund",
%c cop. 2003.
300
%a 159 s. :
%b fot. kolor. ;%b fot. kolor. ;
%c 30 cm.
500
%a Na okł. podtyt.: regional cuisine : typische regionale Küche.
504
%a Bibliogr. s. 22. Indeks.%a Bibliogr. s. 22. Indeks.
546
%a Tekst równol. pol., ang., niem.%a Tekst równol. pol., ang., niem.
650
%a Kuchnia regionalna
%z Polska.
651
%a Wielkopolska
%x etnografia.
700
%a Gawęcki, Jan
%e Redakcja.
700
%a Swulińska-Katulska, Aleksandra
%e Oprac.
700
%a Szyło, Jerzy
%e Redakcja.
710
%a Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Interfund