okładka

Tradycyjne potrawy wielkopolskie = Traditional dishes of Wielkopolska

Gawęcki, Jan Redakcja., Swulińska-Katulska, Aleksandra Oprac., Szyło, Jerzy Redakcja., Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Interfund

Rok wydania: cop. 2003.

Kuchnia regionalna Polska., Wielkopolska etnografia.

dostępne:

1 z 1

Autor
Gawęcki, Jan Redakcja.
Swulińska-Katulska, Aleksandra Oprac.
Szyło, Jerzy Redakcja.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Interfund
Tytuł
Tradycyjne potrawy wielkopolskie = Traditional dishes of Wielkopolska
ISBN
83-917740-6-6
Miejsce wydania
Poznań :
Wydawnictwo
P.W. [Przedsiębiorstwo Wielobranżowe] "Interfund",
Rok wydania
cop. 2003.
Numer wydania
Wyd. 3.
Objętość
159 s. :
Rozmiary
30 cm.
UKD
641.5(438-82)(083.1)
Hasła przedmiotowe
Kuchnia regionalna Polska.
Wielkopolska etnografia.
Informacje dodatkowe
Na okł. podtyt.: regional cuisine : typische regionale Küche.
Bibliogr. s. 22. Indeks. Bibliogr. s. 22. Indeks.
Tekst równol. pol., ang., niem. Tekst równol. pol., ang., niem.
020
%a 8391774066
080
%a 641.5(438-82)(083.1)
245
%a Tradycyjne potrawy wielkopolskie = %b Traditional dishes of Wielkopolska /
250
%a Wyd. 3.
260
%a Poznań : %b P.W. [Przedsiębiorstwo Wielobranżowe] "Interfund", %c cop. 2003.
300
%a 159 s. : %b fot. kolor. ;%b fot. kolor. ; %c 30 cm.
500
%a Na okł. podtyt.: regional cuisine : typische regionale Küche.
504
%a Bibliogr. s. 22. Indeks.%a Bibliogr. s. 22. Indeks.
546
%a Tekst równol. pol., ang., niem.%a Tekst równol. pol., ang., niem.
650
%a Kuchnia regionalna %z Polska.
651
%a Wielkopolska %x etnografia.
700
%a Gawęcki, Jan %e Redakcja.
700
%a Swulińska-Katulska, Aleksandra %e Oprac.
700
%a Szyło, Jerzy %e Redakcja.
710
%a Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Interfund
920
%a 83-917740-6-6

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: D28112
Sygnatura: 64
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane