book cover

Tradycyjne potrawy wielkopolskie = Traditional dishes of Wielkopolska

Gawęcki, Jan Redakcja., Swulińska-Katulska, Aleksandra Oprac., Szyło, Jerzy Redakcja., Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Interfund

Year of publication: cop. 2003.

Kuchnia regionalna Polska., Wielkopolska etnografia.

available:

1 from 1

Author
Gawęcki, Jan Redakcja.
Swulińska-Katulska, Aleksandra Oprac.
Szyło, Jerzy Redakcja.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Interfund
Title
Tradycyjne potrawy wielkopolskie = Traditional dishes of Wielkopolska
ISBN
83-917740-6-6
Place of publication
Poznań :
Publishing house
P.W. [Przedsiębiorstwo Wielobranżowe] "Interfund",
Year of publication
cop. 2003.
Issue number
Wyd. 3.
Volume
159 s. :
Dimensions
30 cm.
UDC
641.5(438-82)(083.1)
Additional information
Na okł. podtyt.: regional cuisine : typische regionale Küche.
Bibliogr. s. 22. Indeks. Bibliogr. s. 22. Indeks.
Tekst równol. pol., ang., niem. Tekst równol. pol., ang., niem.
Object passwords
Kuchnia regionalna Polska.
Wielkopolska etnografia.
020
%a 8391774066
080
%a 641.5(438-82)(083.1)
245
%a Tradycyjne potrawy wielkopolskie = %b Traditional dishes of Wielkopolska /
250
%a Wyd. 3.
260
%a Poznań : %b P.W. [Przedsiębiorstwo Wielobranżowe] "Interfund", %c cop. 2003.
300
%a 159 s. : %b fot. kolor. ;%b fot. kolor. ; %c 30 cm.
500
%a Na okł. podtyt.: regional cuisine : typische regionale Küche.
504
%a Bibliogr. s. 22. Indeks.%a Bibliogr. s. 22. Indeks.
546
%a Tekst równol. pol., ang., niem.%a Tekst równol. pol., ang., niem.
650
%a Kuchnia regionalna %z Polska.
651
%a Wielkopolska %x etnografia.
700
%a Gawęcki, Jan %e Redakcja.
700
%a Swulińska-Katulska, Aleksandra %e Oprac.
700
%a Szyło, Jerzy %e Redakcja.
710
%a Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Interfund
920
%a 83-917740-6-6

Available items

1.
Accession: D28112
Signature: 64
Status: Checked in

Most often borrowed