Technologia gastronomiczna. Cz. 2
Krukowska, Krystyna
Year of publication: 1970.
Technolodzy żywności, Publikacje dydaktyczne
available:
1 from 1
Author
Krukowska, Krystyna
Title
Technologia gastronomiczna. Cz. 2
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Państwowe Wydawnictwa Szkolnictwa Zawodowego,
Year of publication
1970.
Volume
454, [1] s. :
Dimensions
21 cm.
UDC
64
Object passwords
Technolodzy żywności
Publikacje dydaktyczne
Summary
dania barowe ,
wypiek ciast itd.
080
%a 64
245
%a Technologia gastronomiczna.
%n Cz. 2 /
260
%a Warszawa :
%b Państwowe Wydawnictwa Szkolnictwa Zawodowego,
%c 1970.
300
%a 454, [1] s. :
%b il. ;
%c 21 cm.
520
%a dania barowe ,
wypiek ciast itd.
650
%a Technolodzy żywności
655
%a Publikacje dydaktyczne
700
%a Krukowska, Krystyna
Available items
1.
Accession: R12376
Signature: 64
Signature: 64
Status: Checked in