okładka

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych

Jastrzębski, Witold, Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Rok wydania: 1999.

Gastronomia urządzenia, Żywność technologia urządzenia., Gastronomia urządzenia podręcznik szkolny, Żywność technologia urządzenia podręcznik szkolny, Podręcznik

dostępne:

1 z 1

Autor
Jastrzębski, Witold
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Tytuł
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych
ISBN
83-02-07120-X
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Rok wydania
1999.
Numer wydania
Wyd. 7 zm.
Objętość
278, [1] s. :
Rozmiary
20 x 21 cm.
UKD
640.2+640.43/.44].002.5(075.3):641.5.06(075.3)
640.2+640.43/.44].002.5(075.3):641.5.06(075.3)
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 278-[279]. Bibliogr. s. 278-[279].
Bibliogr. s. 278-[279].
Dla kl. I i II technikum, zawód technik żywienia oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego, także dla policealnego studium zawodowego.
Dla kl. I i II technikum, zawód technik żywienia oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego, także dla policealnego studium zawodowego.
Hasła przedmiotowe
Gastronomia urządzenia
Żywność technologia urządzenia.
Gastronomia urządzenia podręcznik szkolny
Żywność technologia urządzenia podręcznik szkolny
Podręcznik
Słowa kluczowe
zakłady gastronomiczne - materiały budowlane zakłady gastronomiczne - materiały wyposażeniowe zakłady gastronomiczne - instalacje wodno-kanalizacyjne, grzewcze zakłady gastronomiczne - instalacje wentylacyjne, klimatyzacyjne obróbka chłodnicza żywności saturatory dozownice miksery zamrażarki ekspres do kawy kasy wagi zakłady gastronomiczne - instalacje elektryczne, gazowe zakłady gastronomiczne - instalacje wodno-kanalizacyjne, grzewcze obróbka mechaniczna żywności obróbka cieplna żywności kolumny bufetowe chłodziarki piece mikrofalowe zamrażalnie chłodziarki zmywarki rejestratory elektroniczne automaty sprzedażne
020
%a 830207120X
080
%a 640.2+640.43/.44].002.5(075.3):641.5.06(075.3)
080
%a 640.2+640.43/.44].002.5(075.3):641.5.06(075.3)
100
%a Jastrzębski, Witold
245
%a Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych /
250
%a Wyd. 7 zm.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, %c 1999.
300
%a 278, [1] s. : %b fot., rys., wykr. ;%b fot., rys., wykr. ;%b fot., rys., wykr. ; %c 20 x 21 cm.
504
%a Bibliogr. s. 278-[279].%a Bibliogr. s. 278-[279].
504
%a Bibliogr. s. 278-[279].
521
%a Dla kl. I i II technikum, zawód technik żywienia oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego, także dla policealnego studium zawodowego.
521
%a Dla kl. I i II technikum, zawód technik żywienia oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego, także dla policealnego studium zawodowego.
650
%a Gastronomia %x urządzenia
650
%a Żywność %x technologia%x urządzenia.
650
%a Gastronomia %v podręcznik szkolny %x urządzenia
650
%a Żywność %v podręcznik szkolny %x technologia%x urządzenia
655
%a Podręcznik
692
%x zakłady gastronomiczne - materiały budowlane%x zakłady gastronomiczne - materiały wyposażeniowe%x zakłady gastronomiczne - instalacje wodno-kanalizacyjne, grzewcze%x zakłady gastronomiczne - instalacje wentylacyjne, klimatyzacyjne%x obróbka chłodnicza żywności%x saturatory%x dozownice%x miksery%x zamrażarki%x ekspres do kawy%x kasy%x wagi%x zakłady gastronomiczne - instalacje elektryczne, gazowe%x zakłady gastronomiczne - instalacje wodno-kanalizacyjne, grzewcze%x obróbka mechaniczna żywności%x obróbka cieplna żywności%x kolumny bufetowe%x chłodziarki%x piece mikrofalowe%x zamrażalnie%x chłodziarki%x zmywarki%x rejestratory elektroniczne%x automaty sprzedażne
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
920
%a 83-02-07120-X

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 81775
Sygnatura: W 64
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane