book cover

Mięso i przetwory drobiowe : technologia, higiena, jakość : praca zbiorowa

Grabowski, Tadeusz (1871-1960). Red., Kijowski, Jacek Red., Anders, Elżbieta

Year of publication: 2009.

Mięso drobiowe technologia., Mięso drobiowe, Podręczniki akademickie

available:

1 from 1

Author
Grabowski, Tadeusz (1871-1960). Red.
Kijowski, Jacek Red.
Anders, Elżbieta
Title
Mięso i przetwory drobiowe : technologia, higiena, jakość : praca zbiorowa
ISBN
978-83-204-3601-3
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Year of publication
2009.
Issue number
Wyd. 1 (dodr.).
Volume
XI, 573 s. :
Dimensions
24 cm.
Series
Żywność, Jakość, Technologia
UDC
636/639
Object passwords
Mięso drobiowe technologia.
Mięso drobiowe
Podręczniki akademickie
020
%a 9788320436013
080
%a 636/639
245
%a Mięso i przetwory drobiowe : %b technologia, higiena, jakość : praca zbiorowa /
250
%a Wyd. 1 (dodr.).
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2009.
300
%a XI, 573 s. : %c 24 cm.
490
%a Żywność, Jakość, Technologia
650
%a Mięso drobiowe %x technologia.
650
%a Mięso drobiowe
650
%a Podręczniki akademickie
700
%a Grabowski, Tadeusz %d (1871-1960). %e Red.
700
%a Kijowski, Jacek %e Red.
700
%a Anders, Elżbieta
920
%a 978-83-204-3601-3

Available items

1.
Accession: W-76224
Signature: 636/639
Status: Checked in

Most often borrowed