okładka

Podstawy nauki o żywieniu człowieka : przewodnik do ćwiczeń

Brzozowska, Anna, Roszkowski, Wojciech Redakcja., Wydawnictwo SGGW

Rok wydania: 2005.

Zdrowe odżywianie, Żywność biochemia., Fizjologia żywienia Odżywianie higiena podręcznik akademicki, Badanie żywności, Wartość odżywcza, Podręczniki [Typ publikacji], Zadania i ćwiczenia [Typ publikacji], Podręcznik

dostępne:

1 z 1

Autor
Brzozowska, Anna
Roszkowski, Wojciech Redakcja.
Wydawnictwo SGGW
Tytuł
Podstawy nauki o żywieniu człowieka : przewodnik do ćwiczeń
ISBN
83-7244-676-8
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo SGGW,
Rok wydania
2005.
Numer wydania
Wyd. 2 popr. i uzup.
Objętość
257, [1] s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
613.2:612.015](075.8)
613.2:612.015](075.8)
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy ćw. Bibliogr. przy ćw.
Bibliogr. przy rozdz.
Hasła przedmiotowe
Zdrowe odżywianie
Żywność biochemia.
Fizjologia żywienia Odżywianie higiena podręcznik akademicki
Badanie żywności
Wartość odżywcza
Podręczniki [Typ publikacji]
Zadania i ćwiczenia [Typ publikacji]
Podręcznik
020
%a 8372446768
080
%a 613.2:612.015](075.8)
080
%a 613.2:612.015](075.8)
245
%a Podstawy nauki o żywieniu człowieka : %b przewodnik do ćwiczeń /
250
%a Wyd. 2 popr. i uzup.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo SGGW, %c 2005.
300
%a 257, [1] s. : %b fot., rys., wykr. ;%b fot., rys., wykr. ;%b wykr. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy ćw.%a Bibliogr. przy ćw.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.
650
%a Zdrowe odżywianie
650
%a Żywność %x biochemia.
650
%a Fizjologia żywienia%a Odżywianie %v podręcznik akademicki %x higiena
650
%a Badanie żywności
650
%a Wartość odżywcza
655
%a Podręczniki [Typ publikacji]
655
%a Zadania i ćwiczenia [Typ publikacji]
655
%a Podręcznik
700
%a Brzozowska, Anna
700
%a Roszkowski, Wojciech %e Redakcja.
710
%a Wydawnictwo SGGW
856
%u http://polona.pl/item/8913309
920
%a 83-7244-676-8

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 33762
Sygnatura: 61
Status: Do wypożyczenia