Przysmaki myśliwskie we współczesnej kuchni
Matusiak, Ryszard
Rok wydania: 21 cm.
Dziczyzna, Przepisy kulinarne 17 w.
dostępne:
0 z 1
Autor
Matusiak, Ryszard
Tytuł
Przysmaki myśliwskie we współczesnej kuchni
ISBN
978-83-61513-55-1
Miejsce wydania
Poznań :
Wydawnictwo
Olimp Media,
Rok wydania
21 cm.
Objętość
154 s. :
Rozmiary
21 cm.
Hasła przedmiotowe
Dziczyzna
Przepisy kulinarne 17 w.
020
%a 9788361513551
100
%a Matusiak, Ryszard
245
%a Przysmaki myśliwskie we współczesnej kuchni /
260
%a Poznań :
%b Olimp Media,
%c 21 cm.
300
%a 154 s. :
%c 21 cm.
650
%a Dziczyzna
650
%a Przepisy kulinarne
%y 17 w.
920
%a 978-83-61513-55-1
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: I-C-11437
Sygnatura: 64
Sygnatura: 64
Status: W wypożyczeniu
Termin zwrotu: 2026/01/08
Termin zwrotu: 2026/01/08
