Przysmaki myśliwskie we współczesnej kuchni
Matusiak, Ryszard
Year of publication: 21 cm.
Dziczyzna, Przepisy kulinarne 17 w.
available:
0 from 1
Author
Matusiak, Ryszard
Title
Przysmaki myśliwskie we współczesnej kuchni
ISBN
978-83-61513-55-1
Place of publication
Poznań :
Publishing house
Olimp Media,
Year of publication
21 cm.
Volume
154 s. :
Dimensions
21 cm.
Object passwords
Dziczyzna
Przepisy kulinarne 17 w.
020
%a 9788361513551
100
%a Matusiak, Ryszard
245
%a Przysmaki myśliwskie we współczesnej kuchni /
260
%a Poznań :
%b Olimp Media,
%c 21 cm.
300
%a 154 s. :
%c 21 cm.
650
%a Dziczyzna
650
%a Przepisy kulinarne
%y 17 w.
920
%a 978-83-61513-55-1
Available items
1.
Accession: I-C-11437
Signature: 64
Signature: 64
Status: Checked out
Due date: 2026/01/08
Due date: 2026/01/08
