Specjalności kuchni śródziemnomorskiej
Czerni, Anna, Zawistowska, Zofia
Rok wydania: 1976
Kuchnia śródziemnomorska
dostępne:
0 z 1
Autor
Czerni, Anna
Zawistowska, Zofia
Tytuł
Specjalności kuchni śródziemnomorskiej
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
"Watra",
Rok wydania
1976
Numer wydania
Wyd. 2.
Objętość
199, [1] s. :
Rozmiary
21 cm.
UKD
641.021
Hasła przedmiotowe
Kuchnia śródziemnomorska
080
%a 641.021
100
%a Czerni, Anna
245
%a Specjalności kuchni śródziemnomorskiej /
250
%a Wyd. 2.
260
%a Warszawa :
%b "Watra",
%c 1976
%e (Łódź :%e (Łódź :
%f ŁZG 2).%f ŁZG 2).
300
%a 199, [1] s. :
%b il. ;%b il. ;
%c 21 cm.
650
%a Kuchnia śródziemnomorska
700
%a Zawistowska, Zofia
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: 05195
Sygnatura: 641.021
Sygnatura: 641.021
Status: W wypożyczeniu
Termin zwrotu: 2025/02/24
Termin zwrotu: 2025/02/24