okładka

Specjalności kuchni śródziemnomorskiej

Czerni, Anna, Zawistowska, Zofia

Rok wydania: 1976

Kuchnia śródziemnomorska

dostępne:

0 z 1

Autor
Czerni, Anna
Zawistowska, Zofia
Tytuł
Specjalności kuchni śródziemnomorskiej
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
"Watra",
Rok wydania
1976
Numer wydania
Wyd. 2.
Objętość
199, [1] s. :
Rozmiary
21 cm.
UKD
641.021
Hasła przedmiotowe
Kuchnia śródziemnomorska
080
%a 641.021
100
%a Czerni, Anna
245
%a Specjalności kuchni śródziemnomorskiej /
250
%a Wyd. 2.
260
%a Warszawa : %b "Watra", %c 1976 %e (Łódź :%e (Łódź : %f ŁZG 2).%f ŁZG 2).
300
%a 199, [1] s. : %b il. ;%b il. ; %c 21 cm.
650
%a Kuchnia śródziemnomorska
700
%a Zawistowska, Zofia

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 05195
Sygnatura: 641.021
Status: W wypożyczeniu
Termin zwrotu: 2025/02/24

Najczęściej wypożyczane