Białka w żywności i żywieniu : praca zbiorowa
Gawęcki, Jan Redakcja.
Rok wydania: 1997
Białko spożywcze
dostępne:
1 z 1
Autor
Gawęcki, Jan Redakcja.
Tytuł
Białka w żywności i żywieniu : praca zbiorowa
ISBN
83-7160-085-2 (AR)
Miejsce wydania
Poznań :
Wydawnictwo
Katedra Higieny Żywienia Człowieka. Wydaw. Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego : Instytut Danone. Fundacja Promocji Zdrowego Żywienia,
Rok wydania
1997
Objętość
107 s., [4] s. tabl. kolor. :
Rozmiary
24 cm.
Seria
Biblioteczka Olimpiady Wiedzy o Żywieniu ; z. 2
UKD
664:613.2:577.1
Hasła przedmiotowe
Białko spożywcze
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 102. Bibliogr. s. 102.
020
%a 8371600852
080
%a 664:613.2:577.1
245
%a Białka w żywności i żywieniu :
%b praca zbiorowa /
260
%a Poznań :
%b Katedra Higieny Żywienia Człowieka. Wydaw. Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego :%b Instytut Danone. Fundacja Promocji Zdrowego Żywienia,
%c 1997
%e ([s.l. :%e ([s.l. :
%f s.n.]).%f s.n.]).
300
%a 107 s., [4] s. tabl. kolor. :
%b fot., rys., wykr. ;%b fot., rys., wykr. ;
%c 24 cm.
490
%a Biblioteczka Olimpiady Wiedzy o Żywieniu ;
%v z. 2
504
%a Bibliogr. s. 102.%a Bibliogr. s. 102.
650
%a Białko spożywcze
700
%a Gawęcki, Jan
%e Redakcja.
920
%a 83-7160-085-2 (AR)
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: 1386J
Sygnatura: 664:613.2:577.1
Sygnatura: 664:613.2:577.1
Status: Do wypożyczenia