substitute book cover

Białka w żywności i żywieniu : praca zbiorowa

Gawęcki, Jan (1944- ) Redakcja

Year of publication: 1997

Białko spożywcze, Proteins in human nutrition

available:

1 from 1

Author
Gawęcki, Jan (1944- ) Redakcja
Title
Białka w żywności i żywieniu : praca zbiorowa
ISBN
83-7160-085-2 (AR)
Place of publication
Poznań :
Publishing house
Katedra Higieny Żywienia Człowieka. Wydaw. Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego : Instytut Danone. Fundacja Promocji Zdrowego Żywienia,
Year of publication
1997
Volume
107 s., [4] s. tabl. kolor. :
Dimensions
24 cm.
Series
Biblioteczka Olimpiady Wiedzy o Żywieniu ; z. 2
UDC
664:613.2:577.1
Object passwords
Białko spożywcze
Proteins in human nutrition
Additional information
Bibliogr. s. 102. Bibliogr. s. 102.
020
%a 8371600852
080
%a 664:613.2:577.1
245
%a Białka w żywności i żywieniu : %b praca zbiorowa /
260
%a Poznań : %b Katedra Higieny Żywienia Człowieka. Wydaw. Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego :%b Instytut Danone. Fundacja Promocji Zdrowego Żywienia, %c 1997 %e ([s.l. :%e ([s.l. : %f s.n.]).%f s.n.]).
300
%a 107 s., [4] s. tabl. kolor. : %b fot., rys., wykr. ;%b fot., rys., wykr. ; %c 24 cm.
490
%a Biblioteczka Olimpiady Wiedzy o Żywieniu ; %v z. 2
504
%a Bibliogr. s. 102.%a Bibliogr. s. 102.
650
%a Białko spożywcze
650
%a Proteins in human nutrition
700
%a Gawęcki, Jan %d (1944- ) %e Redakcja
920
%a 83-7160-085-2 (AR)

Available items

1.

Most often borrowed