Grzyby
Skrodzka, Zdzisława
Rok wydania: 1985.
Grzyby kucharstwo i przetwórstwo
dostępne:
0 z 1
Autor
Skrodzka, Zdzisława
Tytuł
Grzyby
ISBN
83-225-0152-8
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
"Watra",
Rok wydania
1985.
Objętość
151, [1] s. :
Rozmiary
17 cm.
Seria
Warzywa i Owoce, Potrawy i Przetwory
UKD
641.5.021
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 146. Bibliogr. s. 146.
Hasła przedmiotowe
Grzyby kucharstwo i przetwórstwo
020
%a 8322501528
080
%a 641.5.021
100
%a Skrodzka, Zdzisława
245
%a Grzyby /
260
%a Warszawa :
%b "Watra",
%c 1985.
300
%a 151, [1] s. :
%b rys. ;%b rys. ;
%c 17 cm.
490
%a Warzywa i Owoce, Potrawy i Przetwory
504
%a Bibliogr. s. 146.%a Bibliogr. s. 146.
650
%a Grzyby
%x kucharstwo i przetwórstwo
920
%a 83-225-0152-8
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: O03010
Sygnatura: 64
Sygnatura: 64
Status: W wypożyczeniu
Termin zwrotu: 2025/01/13
Termin zwrotu: 2025/01/13