Autor
MacMaolain, Caoimhin.
Tytuł
EU Food Law : Protecting Consumers and Health in a Common Market
ISBN
978-1-84113-498-7 978-1-84113-498-7
Miejsce wydania
Portland :
Wydawnictwo
Hart Publishing,
Seria
Modern Studies in European Law; 13
Hasła przedmiotowe
Prawo krajowe a prawo Unii Europejskiej
Żywność prawo wspólnotowe europejskie prawo wspólnotowe europejskie
Słowa kluczowe
prawo żywnościowe foodstuffs legislation
100
%a MacMaolain, Caoimhin.
245
%a EU Food Law :
%b Protecting Consumers and Health in a Common Market /
260
%a Portland :
%b Hart Publishing,
%c 2007.
300
%a XXXIV, 285 s. ;
%c 24 cm.
490
%a Modern Studies in European Law;
%v 13
650
%a Prawo krajowe a prawo Unii Europejskiej
650
%a Żywność
%x prawo wspólnotowe europejskie%x prawo wspólnotowe europejskie
692
%x prawo żywnościowe%x foodstuffs legislation
692
%x ochrona konsumenta
920
%a 978-1-84113-498-7 %a 978-1-84113-498-7