Kowal, Krystyna Redakcja.
Libudzisz, Zdzisława Redakcja.
Żakowska, Zofia Redakcja.
Tytuł
Mikrobiologia techniczna. T. 2, Mikroorganizmy w biotechnologii, ochronie środowiska i produkcji żywności
ISBN
978-83-01-15222-2 (t. 1-2)
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Naukowe PWN,
Objętość
VII, [1], 553, [2] s. :
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 533-536. Indeks. Bibliogr. s. 533-536. Indeks.
Hasła przedmiotowe
Mikrobiologia przemysłowa
245
%a Mikrobiologia techniczna.
%n T. 2,
%p Mikroorganizmy w biotechnologii, ochronie środowiska i produkcji żywności /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwo Naukowe PWN,
%c 2008.
300
%a VII, [1], 553, [2] s. :
%b il. ;%b il. ;%b il. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. s. 533-536. Indeks.%a Bibliogr. s. 533-536. Indeks.
650
%a Mikrobiologia przemysłowa
700
%a Kowal, Krystyna
%e Redakcja.
700
%a Libudzisz, Zdzisława
%e Redakcja.
700
%a Żakowska, Zofia
%e Redakcja.
710
%a Wydawnictwo Naukowe PWN
856
%u http://biblioteka.pb.edu.pl/spisy/109731.pdf
856
%u http://polona.pl/item/4458288
920
%a 978-83-01-15222-2 (t. 1-2)
920
%a 978-83-01-15223-0 (t. 2)