Autor
Ziajka, Stefan Redakcja.
Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego (Olsztyn)
Miejsce wydania
Olsztyn :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego,
Numer wydania
Wyd. 2 popr. i uzup.
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Bibliogr. przy rozdz.
Dla studentów kierunków: technologia żywności, towaroznawstwo, medycyna weterynaryjna, personelu inżynieryjno-technicznego zakładów mleczarskich, pracowników nadzoru weterynaryjnego, ośrodków doradztwa rolniczego.
Hasła przedmiotowe
Mleczarstwo
245
%a Mleczarstwo.
%n 1 /
250
%a Wyd. 2 popr. i uzup.
260
%a Olsztyn :
%b Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego,
%c cop. 2008.
300
%a 388 s. :
%b il. ;%b il. ;
%c 25 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.%a Bibliogr. przy rozdz.
521
%a Dla studentów kierunków: technologia żywności, towaroznawstwo, medycyna weterynaryjna, personelu inżynieryjno-technicznego zakładów mleczarskich, pracowników nadzoru weterynaryjnego, ośrodków doradztwa rolniczego.
700
%a Ziajka, Stefan
%e Redakcja.
710
%a Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego (Olsztyn)