Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Cz. 3
Flis, Krystyna
Rok wydania: 2007.
Żywność, Podręczniki dla szkół zawodowych
dostępne:
1 z 1
Autor
Flis, Krystyna
Tytuł
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Cz. 3
ISBN
83-02-04165-3
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Rok wydania
2007.
Numer wydania
Wyd. 13.
Objętość
254 s. ;
Rozmiary
21 cm.
UKD
664+63]::620.2:641.5.024.3/.4(075.3)
Hasła przedmiotowe
Żywność
Podręczniki dla szkół zawodowych
020
%a 8302031704
020
%a 8302041653
080
%a 664+63]::620.2:641.5.024.3/.4(075.3)
100
%a Flis, Krystyna
245
%a Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem.
%n Cz. 3 /
250
%a Wyd. 13.
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
%c 2007.
300
%a 254 s. ;
%c 21 cm.
650
%a Żywność
655
%a Podręczniki dla szkół zawodowych
920
%a 83-02-04165-3
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: 22015
Sygnatura: 63
Sygnatura: 63
Status: Do wypożyczenia