okładka

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Cz. 3

Flis, Krystyna

Rok wydania: 2007.

Żywność, Podręczniki dla szkół zawodowych

dostępne:

1 z 1

Autor
Flis, Krystyna
Tytuł
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Cz. 3
ISBN
83-02-04165-3
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Rok wydania
2007.
Numer wydania
Wyd. 13.
Objętość
254 s. ;
Rozmiary
21 cm.
UKD
664+63]::620.2:641.5.024.3/.4(075.3)
Hasła przedmiotowe
Żywność
Podręczniki dla szkół zawodowych
020
%a 8302031704
020
%a 8302041653
080
%a 664+63]::620.2:641.5.024.3/.4(075.3)
100
%a Flis, Krystyna
245
%a Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. %n Cz. 3 /
250
%a Wyd. 13.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, %c 2007.
300
%a 254 s. ; %c 21 cm.
650
%a Żywność
655
%a Podręczniki dla szkół zawodowych
920
%a 83-02-04165-3

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 22015
Sygnatura: 63
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane