okładka zastępcza

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Cz. 1

Kopta, Antonina, Łuszczki, Barbara, Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Rok wydania: 1994

Towaroznawstwo, Żywność, Technologia żywności Technologia gastronomiczna, Towaroznawstwo, Podręcznik

dostępne:

1 z 1

Autor
Kopta, Antonina
Łuszczki, Barbara
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Tytuł
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Cz. 1
ISBN
83-02-03340-5 (całość)
83-02-05314-7 (cz. 1)
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Rok wydania
1994
Numer wydania
Wyd. 3 zm.
Objętość
375, [1] s. :
Rozmiary
21 cm.
UKD
641.5.024.3/.4+637+664](075.3)
641.5:664.017](075.3)
Hasła przedmiotowe
Towaroznawstwo
Żywność
Technologia żywności Technologia gastronomiczna
Towaroznawstwo
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 375-[376]. Bibliogr. s. 375-[376].
Podręcznik dla zsz.
020
%a 8302033405
020
%a 8302053147
080
%a 641.5.024.3/.4+637+664](075.3)
080
%a 641.5:664.017](075.3)
100
%a Kopta, Antonina
245
%a Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. %n Cz. 1 /
250
%a Wyd. 3 zm.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, %c 1994 %e (Warsz. :%e (Warsz. : %f DN-T).%f DN-T).
300
%a 375, [1] s. : %b fot., rys. ;%b fot., rys. ; %c 21 cm.
504
%a Bibliogr. s. 375-[376].%a Bibliogr. s. 375-[376].
521
%a Podręcznik dla zsz.
650
%a Towaroznawstwo
650
%a Żywność
650
%a Technologia żywności%a Technologia gastronomiczna
650
%a Towaroznawstwo
655
%a Podręcznik
700
%a Łuszczki, Barbara
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
920
%a 83-02-03340-5 (całość)
920
%a 83-02-05314-7 (cz. 1)

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 024199
Sygnatura: 64
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane