Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Tytuł
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Cz. 1
ISBN
83-02-03340-5 (całość)
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
UKD
641.5.024.3/.4+637+664](075.3)
Hasła przedmiotowe
Towaroznawstwo
Technologia żywności Technologia gastronomiczna
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 375-[376]. Bibliogr. s. 375-[376].
080
%a 641.5.024.3/.4+637+664](075.3)
080
%a 641.5:664.017](075.3)
245
%a Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem.
%n Cz. 1 /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
%c 1994
%e (Warsz. :%e (Warsz. :
%f DN-T).%f DN-T).
300
%a 375, [1] s. :
%b fot., rys. ;%b fot., rys. ;
%c 21 cm.
504
%a Bibliogr. s. 375-[376].%a Bibliogr. s. 375-[376].
521
%a Podręcznik dla zsz.
650
%a Technologia żywności%a Technologia gastronomiczna
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
920
%a 83-02-03340-5 (całość)
920
%a 83-02-05314-7 (cz. 1)