okładka

Ogólna technologia żywności

Pijanowski, Eugeniusz (1906-1974), Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Rok wydania: 2004.

Technologia żywności, Technologia żywności, Bilans żywności, Organoleptyczne cechy, Utrwalanie żywności, Ulepszacze żywności, Modyfikowanie białka, Modyfikowanie laktozy, Modyfikowanie skrobi, Podręcznik

dostępne:

1 z 1

Autor
Pijanowski, Eugeniusz (1906-1974)
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Ogólna technologia żywności
ISBN
83-204-2889-0 : zł 42
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
2004.
Numer wydania
Wyd. 8 uaktual.
Objętość
584, [2] s. :
Rozmiary
24 cm.
Seria
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
UKD
664(075.8)
664(075.8)
Hasła przedmiotowe
Technologia żywności
Technologia żywności
Bilans żywności
Organoleptyczne cechy
Utrwalanie żywności
Ulepszacze żywności
Modyfikowanie białka
Modyfikowanie laktozy
Modyfikowanie skrobi
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 566-567. Indeks. Bibliogr. s. 566-567. Indeks.
020
%a 8320428890
080
%a 664(075.8)
080
%a 664(075.8)
245
%a Ogólna technologia żywności /
250
%a Wyd. 8 uaktual.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2004.
300
%a 584, [2] s. : %b rys., tab., wykr. ;%b rys., tab., wykr. ;%b s. ; %c 24 cm.
490
%a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
504
%a Bibliogr. s. 566-567. Indeks.%a Bibliogr. s. 566-567. Indeks.
650
%a Technologia żywności
650
%a Technologia żywności
650
%a Bilans żywności
650
%a Organoleptyczne cechy
650
%a Utrwalanie żywności
650
%a Ulepszacze żywności
650
%a Modyfikowanie białka
650
%a Modyfikowanie laktozy
650
%a Modyfikowanie skrobi
655
%a Podręcznik
700
%a Pijanowski, Eugeniusz %d (1906-1974)
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-2889-0 : zł 42

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 024366
Sygnatura: 66/68
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane