book cover

Ogólna technologia żywności

Pijanowski, Eugeniusz (1906-1974), Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Year of publication: 2004.

Technologia żywności, Technologia żywności, Bilans żywności, Organoleptyczne cechy, Utrwalanie żywności, Ulepszacze żywności, Modyfikowanie białka, Modyfikowanie laktozy, Modyfikowanie skrobi, Podręcznik

available:

1 from 1

Author
Pijanowski, Eugeniusz (1906-1974)
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Title
Ogólna technologia żywności
ISBN
83-204-2889-0 : zł 42
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Year of publication
2004.
Issue number
Wyd. 8 uaktual.
Volume
584, [2] s. :
Dimensions
24 cm.
Series
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
UDC
664(075.8)
664(075.8)
Object passwords
Technologia żywności
Technologia żywności
Bilans żywności
Organoleptyczne cechy
Utrwalanie żywności
Ulepszacze żywności
Modyfikowanie białka
Modyfikowanie laktozy
Modyfikowanie skrobi
Podręcznik
Additional information
Bibliogr. s. 566-567. Indeks. Bibliogr. s. 566-567. Indeks.
020
%a 8320428890
080
%a 664(075.8)
080
%a 664(075.8)
245
%a Ogólna technologia żywności /
250
%a Wyd. 8 uaktual.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2004.
300
%a 584, [2] s. : %b rys., tab., wykr. ;%b rys., tab., wykr. ;%b s. ; %c 24 cm.
490
%a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
504
%a Bibliogr. s. 566-567. Indeks.%a Bibliogr. s. 566-567. Indeks.
650
%a Technologia żywności
650
%a Technologia żywności
650
%a Bilans żywności
650
%a Organoleptyczne cechy
650
%a Utrwalanie żywności
650
%a Ulepszacze żywności
650
%a Modyfikowanie białka
650
%a Modyfikowanie laktozy
650
%a Modyfikowanie skrobi
655
%a Podręcznik
700
%a Pijanowski, Eugeniusz %d (1906-1974)
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-2889-0 : zł 42

Available items

1.
Accession: 024366
Signature: 66/68
Status: Checked in

Most often borrowed