okładka

Bromatologia : zarys nauki o żywności i żywieniu

Gertig, Henryk, Przysławski, Juliusz

Rok wydania: 2007.

Odżywianie higiena podręcznik akademicki., Żywność podręcznik akademicki.

Autor
Gertig, Henryk
Przysławski, Juliusz
Tytuł
Bromatologia : zarys nauki o żywności i żywieniu
ISBN
978-83-200-3603-9-7
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Lekarskie PZWL,
Rok wydania
2007.
Objętość
- 464 s. :
Rozmiary
24 cm.
Hasła przedmiotowe
Odżywianie higiena podręcznik akademicki.
Żywność podręcznik akademicki.
020
%a 97883200360397
100
%a Gertig, Henryk
245
%a Bromatologia : %b zarys nauki o żywności i żywieniu /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo Lekarskie PZWL, %c 2007.
300
%a - 464 s. : %c 24 cm.
650
%a Odżywianie %v podręcznik akademicki. %x higiena
650
%a Żywność %v podręcznik akademicki.
700
%a Przysławski, Juliusz
920
%a 978-83-200-3603-9-7